Elevatorfirma i København

Sagkyndig i kæder og taljer

Hovedstadens Elevator Service APS indehaves af Bruno Hammarkvist, der har mere end 35 års erfaring i servicering af lifte og elevatorer på hele Sjælland.

Udover Bruno beskæftiger firmaet et par ansatte. Når I har ringet efter assistance, vil det vil højest sandsynligt være Bruno du vil møde ude ved jeres elevator.

Med mange års erfaring i branchen, har vi fået opbygget en god kundegruppe, der kontakter os hver gang der er problemer med lifte og elevatorer, eller når kæder og taljer skal have et eftersyn. Det er vigtigt for os at levere en pålidelig og punktlig service uanset om vi arbejder i det lokale storcenter, for plejehjemmet eller i kulturcenteret. Vi er fuldt ud bevidste om at kunderne ønsker os hurtigst muligt frem, når der er en elevator eller lift, der ikke længere fungerer optimalt.
Vi tilbyder derfor døgnservice. I kan derfor ringe til os straks I oplever udfordringer, og vores elevatorfirma kan være fremme hos jer inden for et par timer.

​Hos Hovedstadens elevatorservice tilbyder vi:

  • Lovpligtig service til konkurrencedygtige priser
  • Reparationer af alle typer elevatorer / lifte
  • Ombygninger af styringer og renovering af de mekaniske komponenter

​Vores ydelser kan dels bestilles gennem en serviceaftale til fordelagtig pris. Brænder det på kan I også ringe til os og afregne efter timepris.
Da vi ønsker at skille os ud fra andre elevatorfirmaer, tilbyder vi en gratis årlig tilstandsrapport, som kan være med til at sikre et overblik over tilstanden på den enkelte elevator eller lift.​​

Tilbud og kontakt!

Ønsker I et godt tilbud fra et pålideligt elevatorfirma i København, der både kan stå for at levere den faste høje service, og samtidig har evnerne til at reparere stort set alt på en elevator? Vi sender jer gerne et uforpligtende tilbud. Skriv til os via kontaktformularen, så er vi allerede godt på vej.

Vil du vide mere?