Handicaplifte i København

Service & reparation af kørestolselevator


Hovedstadens Elevator Service er specialister i handicaplifte, handicap-elevatorer, kørestolselevatorer og løfteplatforme.

Vi tilbyder derfor serviceeftersyn og reparation af elevator til konkurrencedygtige priser, hvis uheldet skulle være ude, og handicapliften er ude af drift.

For er du afhængig af at skulle bruge liften for at komme op og ned mellem etagerne, så risikerer dine brugere at føle sig fanget, da der ofte ikke er andre muligheder for at komme op eller ned.

Vi ønsker derfor altid at yde en særlig hurtig service, hvis dine handicaplifte, dine løfteplatforme eller din kørestolselevator er brudt sammen.

Du kan ringe til os på: 70 50 05 11 døgnet rundt, og i de fleste situationer kan vi være fremme i København, Glostrup, Vanløse eller omegn inden for ganske få timer.

Hovedstadens Elevator Service hjælper både private borgere, foreninger, plejehjem og sygehuse.

Serviceaftale sikrer optimal drift af handicaplifte

Er dit hjem, forening, plejehjem eller måske sygehus er afhængige af, at handicapliften altid fungerer optimalt? Så vil vi anbefale dig at overveje en serviceaftale.

Serviceaftalen sikrer, at vi mindst én gang om året kommer forbi for at give din handicap-elevator det lovpligtige eftersyn. Vi gennemgår herudover også de sårbare mekaniske og elektroniske dele.

Vi tilbyder oveni at kunne hjælpe akut, hvis elevatoren oplever driftstop, eller der er andre problemer.

Vores serviceaftale koster årligt: 2.800 kroner.

Du vil ud over dette altid være sikret, at det er en kompetent medarbejder med erfaring inden for området, som vil komme ud til dig. Både når det drejer sig om det lovpligtige eftersyn, men også ved akut opståede problemstillinger ifm. din handicap-elevator.

Hør mere om service på handicap-elevator og løfteplatforme

Skal vi hjælpe med at servicere eller reparere dine handicaplifte, dine løfteplatforme eller din kørestolselevator?

Så kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du nogen
spørgsmål?