Handicaplifte i København

Service og reparation af kørestolselevatorer

Vi er specialister i handicaplifte, kørestolselevatorer og løfteplatforme. Vi tilbyder serviceeftersyn og reparationer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores kunder er både private borgere, men også foreninger, plejehjem og sygehuse.

Er man afhængig af en handicaplift, risikerer man at føle sig fanget såfremt liften ikke er i drift, da man ofte er begrænset i andre muligheder, for at komme op og ned mellem de forskellige etager. Vi ønsker derfor at yde en særlig hurtig service, hvis jeres handicaplifte eller kørestolselevatorer er brudt sammen. I kan ringe til os på 70 500 511 døgnet rundt, og I de fleste situationer kan vi være fremme i København inden for ganske få timer.

Serviceaftale 2.500 kroner årligt – Ring på 70 500 511

Er I afhængig af en velfungerende handicaplift, vil vi anbefale jer at have en fast serviceaftale. Prisen er overkommelig for de fleste, og på den måde sikrer I jer, at vi kommer forbi årligt. Jeres lift eller kørestolselevator får dermed det lovpligtige eftersyn. Vi gennemgår herudover de sårbare mekaniske og elektroniske dele. Hos Hovedstadens Elevatorservice har I mulighed for at tegne en serviceaftale til 2.500 kroner årligt. Har I ikke en serviceaftale, kan vi stadig hjælpe jer med akutte problemer mod betaling af timepris.

Uanset hvem fra firmaet der kommer for at servicere jeres handicaplifte, vil vi sikre os, at det er en rutineret medarbejder. Vi sender ikke nogle medarbejdere afsted for at servicere handicaplifte, før vi har sikret os, at de har været gennem den bedste oplæring, og som har haft flere år i “marken” med reparation og servicering af både gods og personelevatorer.

Tilbud og kontakt!

Skal vi hjælpe med at servicere eller reparere handicaplifte eller kørestolselevatorer? Ring til os allerede i dag på 70 500 511. Vil I hellere skrive, så er I velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi vender tilbage til jer hurtigst muligt.

Vil du vide mere?