Modernisering af elevator i København betaler sig

Øg din elevators driftssikkerhed


Kunne du tænke dig at øge din elevators komfort og driftssikkerhed? Og ønsker du samtidig at spare penge på dine energiomkostninger?

Så kan vi hos Hovedstadens Elevator Service A/S hjælpe dig.

Vi tilbyder blandt andet modernisering af elevator i København, Vanløse og Glostrup for offentlige institutioner, virksomheder og foreninger.

Har du en opgave til os uden for Københavnsområdet? Så er du stadig velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

Vi har alle de nødvendige certificeringer, der skal til for at kunne arbejde med ombygning, vedligeholdelse og reparation af elevator.

Hvorfor kan modernisering af elevatorer være en god ide?

Der kan være mange fordele ved, at du får moderniseret din elevator.

Blandt disse fordele kan nævnes:

  • Øget driftssikkerhed
  • Højere sikkerhed for brugerne
  • Et pænere design
  • Lavere energiomkostninger

Ved at få foretaget en modernisering af elevator i København kan du forvente, at din moderniserede elevator vil komme til at arbejde bedre og mere effektivt.

Du vil opleve, at ventetiden bliver minimeret, samtidig med at der vil være færre nedbrud.

Begge dele vil resultere i færre frustrationer, både hos dig selv og brugerne af din elevator – og det er helt uden at skulle installere en ny elevator.

Ud over det, vil du i længden kunne opnå store besparelser, fordi du vil kunne minimere antallet af reparationer, og samtidig vil elevatoren også kunne give dig besparelser på energiudgifterne.

Derudover vil du med en ombygning af elevator få et mere moderne udseende, der samtidig er nem at betjene for dine brugere.

Det nye design vil også kunne give mere plads i elevatoren samt ekstra brede døre, så der er god plads til både barnevogne, kørestole og lignende.

Når vi er færdige med at modernisere og ombygge din elevator, kan du desuden være sikker på, at den overholder alle de nyeste standarder ift. tilgængelig og sikkerhed.

Kontakt os & få et tilbud på modernisering af elevator i København

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en modernisering af din elevator?

Så kontakt os på telefon: 70 50 05 11, e-mail: bh@heselevator.dk eller info@heselevator.dk – eller udfyld vores kontaktformular.

Skal vi modernisere
din elevator?