Service på løfteplatforme, gods- og personelevatorer

Vi har mere end 35 års erfaring

Hos Hovedstadens Elevatorservice er vi din foretrukne hjælp på hele Sjælland, når det kommer til professionel elevatorservice.

Med mere end 35 års erfaring på servicering og reparation af alle former for person- og godselevatorer, kender vi til både de almindelige fejl, men også de mere usædvanlige.

Det er vigtigt, at din elevator lever op til sikkerhedskravene. Det er lovpligtigt, men det er også for din egen sikkerhed, så du eller andre ikke løber ind i problemer i din elevator.

Vi tilbyder blandt andet følgende indenfor elevatorservice til både private, erhverv og offentlige institutioner:

  • Løfteplatforme
  • Elevatorrenovering
  • Elevatorreparation

Vi foretager den lovpligtige service til konkurrencedygtige priser. Vi kan også levere og montere alarmovervågning i forbindelse med elevatorservice.

Vores elevatorservice

Som en del af vores service tilbyder vi altid både service, eftersyn og reparation af alle former for handicaplifte, person- og godselevatorer. Vi går meget op i, at kvaliteten af vores arbejde er i top, så I får den bedste og mest driftssikre elevator.

Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner, og når du vælger os til at stå for service af din elevator, vil du altid blive mødt af professionelle medarbejdere. Vi har mange års erfaring og benytter os kun af de bedste værktøjer, så du hurtigt og effektivt kan få dine elevatorer til at fungere optimalt.

Vi er fleksible og rykker gerne ud til opgaver med kort varsel.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?